ozzysky

Direktlänk till inlägg 17 november 2011

Nya tag

Av siv - 17 november 2011 17:29

Man kom ju in i en liten svacka när det brevet från SKK damp ner i lådan kan jag ju säga, men nu känns det som om det värsta har lagt sig och man har pratat och läst lite, och det känns ju faktiskt som om det finns ett helt normalt hundliv även för dessa hundar, känns bra tycker jag.

Först tänkte jag totalt skita i att ens försöka träna nån apport, men näeee , kan  väl vara roligt att testa ändå kanske. Så idag har jag varit och börjat träna lite  med två andra tjejer. Den ena har en gordon tik som hon haft problem att lära apportering, och den andra tjejen ska vägleda oss :-) Känns ju super att bara vara två elever med en lärare ;-) Så vi får väl se hur det går, ska träna lite här hemma och sen får vi se om vi får till fler träffar så det stämmar för oss alla, men det hoppas jag. Man blir lite mer peppad att träna till nåt om man är fler som träffas, och sen är det just det där att hon som ska hjälpa oss faktiskt har fågelhundar själv och vet en massa. Så nu ska vi ta oss i kragen och träna lite, om än på hobbynivå.

Härliga hösthälsningar till er alla ute i vårt avlånga land, från ett fortfarande snöfritt härjedalen, helt otroligt!!!

 

 
 
Ingen bild

Helena

18 november 2011 05:03

Härligt att ni är på banan igen!! Och klartatt ni ska fixa apporten!! Han ska väl inte slippa allt som är tråkigt ;-))
Massor av kramar
Helena & Mårris

 
Ingen bild

Siv

18 november 2011 11:57

Det känns riktigt roligt faktiskt, hoppas att även Ozzy ska tycka det så småningom :-)

 
Ingen bild

Anette

19 november 2011 00:00

Måste smyga med det här med apporten med Bonnie. Hon tycker det är skittråkigt och gör allt för att slippa. Äter upp dummien, sticker iväge med den, lägger sig ner och gäspar mm. Men jag ger mig inte heller. Allt är inte kul.

 
Ingen bild

Siv

19 november 2011 10:16

Jag har ju faktiskt inte ens gjort några försök tidigare, pga att det inte gick bra med min första gordon Roxy, då blir man lite rädd att det ska gå fel igen.....Känner att man vill ha hjälp av rätt människor, och det känns det som nu :-)

 
Ingen bild

Anette och Bonnie

22 november 2011 08:47

Hej, fick svar på Bonnies röntgen. Det verkar ha blivit en följetong i denna för övrigt så jättefina O-kull. Hon har också C på höfterna men inget på armbågarna. Där försvann min förhoppning om valpar efter min älskling :(. Men jag kan fortsätta åka skidor och spark efter henne sa veterinären, om jag håller hennes muskler i trim. Men agilityn som jag skulle börja på får jag nog skippa. Huvudsaken hon inte får ont. Just nu känns det som det inte är någon idé att fortsätta med utställningar pga resultatet. Hur känner du?
Kram från Anette o Bonnie

 
Ingen bild

Siv

22 november 2011 12:46

Nääääe, men va f-n :-((((( Ja vi får försöka hålla dem bra musklade för det verkar vara det rätta, som tur är. För då får vi ju fortsätta ha roligt med våra hundar iaf :-)
Men hade valpar varit aktuellt om hon fått A, har för mig jag läste att man inte ska ta valpar om någon av helsyskonen har HD heller.....så det hade kanske varit kört hur som......
Agility, kan ni inte köra lite sånt iaf, tycker jag läst att man kan det ändå, kanske inte hopp å så men ,,,,,,,,,Får googla och leta info.
Som jag skrev innan här så har det värsta lagt sig, jag kommer nog att köra nån utställning på sommaren ändå, det är ju lite roligt ändå( och vi skulle ju åka söderut till sommaren ;-)
Hon som hjälper mig med apporteringen nu har två weimeraner och hon kör som vanligt med dessa trots att båda har C-höfter, till och med tränor hon med dom i nån grusgrop tror jag, exakt vad vet jag inte men........den ena tror jag var ca 10 år och såg ut att må toppen:-)
Tråkiga resultat, men det blir nog bra ändå tror jag. Som du skriver, huvudsaken är ju att våra VOVVAR inte får ONT !!!!!

 
Ingen bild

Anette o Bonnie

22 november 2011 16:59

Ja, vi skulle ju åka söderut och ställa ut men just nu känns det som en spark i magen. Men jag lär nog inte kunna avhålla mig från utställning ändå eftersom det går så bra. Vi får se hur jag känner senare. Har ju ändå massor av träning pg. Kram.

 
Ingen bild

Siv

23 november 2011 10:46

Kom på en annan sak, hur har det gått med häftklammern, har den kommit ut naturligt, eller måste du iväg o röntga för att kolla det ?????

 
Ingen bild

Anette

25 november 2011 09:58

Vet inte hur det gått med häftklammern. Får nog åka och röntga igen för att veta. Men hon mår inte dåligt iallafall :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av siv - 30 mars 2014 10:37

ja man borde ju skämmas :-) Men jag lägger upp lite foton då iaf.                 ...

Av siv - 23 juni 2013 21:53


Fick min fina lykta i helgen som sambons syster gjort, fin eller hur :-) ? Naturligtvis så är det Ozzy som pryder den ;-D ...

Av siv - 22 juni 2013 19:22


Jaha, storhelg igen och då uppdaterar vi väl åtminstonde med en bild då ha ha ha !!!       Glad midsommar från grabbarna ...

Av siv - 7 april 2013 19:35

   En liten sammanfattning av påsken o veckan som varit! Vilket underbart påskväder vi har haft, strålande sol o blå himmel hela helgen och stor del av veckan också, härligt ! Vi har åkt skoter, skidat med hundarna upp mot fjället, letat lit...

Av siv - 1 mars 2013 19:21

Då har vi lite ledighet att se fram emot, härligt, önskar också att vi får ett bra väder, och inte behöver blåsa bort uppe i stugan........ Förhoppningsvis så blir det väl lite skidåkning både med och utan hund, och naturligtvis ska vi leta lite ri...

Ovido - Quiz & Flashcards